Är på väg hem ifrån jobbet när det piper till i telefonen och jag får ett meddelande om att jag har ett paket att hämta från My Tivoli, har beställt två nya blomkrukor från RifD till mitt köksfönster och en kudde från DAY. Kommer hem och öppnar paketet och blir SÅ glad, då har gulliga M & P skickat med lite presenter.
En super gullig liten kanna och mina favorit servetter från DAY, tack snälla M & P!!

Kudde och Servetter Day Krukor och Lilla kannan Rif D finns hos My Tivoli
 
 
CUP CAKES!!
 
Åt lunch med en “gammal” härlig arbetskamrat idag, som även har har bytt bolag sedan vi arbetade tillsammans, idag överraskade han mig med CUP CAKES, ååå så fina dessa var, kommer inte att namnge vilket företag som tillverkar dessa, men inom kort kommer ni att kunna köpa dom i eran butik där ni handlar… wow säger jag bara…
 
Fram tills att ni själva kan köpa dessa så får ni frestas av mina 😉
 Tack snälla M!!
 
Måste hasta vidare, som vanligt 😉 hörs lite senare….
 
 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “My Tivoli”

  1. Jag är ledsen man du kan än så länge inte få tag i dessa, men när dom kommer ut på marknaden kommer du att hitta dom i dina matbutiker runt om i landet… Du kommer inte att missa dom, jag lovar 😉

    /Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *