Sofis mode!
Det Ă€r min fredagslektyr 😉
 
 Myser i soffan med lilla skatten, han tittar pĂ„ tv och jag smĂ„lĂ€ser lite i Sofies mode, köpte med mig lite HERSHEYÂŽS choklad hem frĂ„n NY, som jag vet att mina skatter bara ÄLSKAR, den Ă€r ju SÅ god!!
 
Min fredag i ord och bild
 
Jobbat, tvĂ€ttat en hel del, frusit… dom har nĂ€mligen bytt vĂ€rme hĂ€r dĂ€r jag bor och efter det behöver man lufta elementen för att fĂ„ igĂ„ng dom igen, jag har dock inte hunnit de och har heller ingen nyckel för att göra det, men nu börjar det bli lite vĂ€l kallt sĂ„ jag fĂ„r trippa över till grannen och lĂ„ta en nyckel….
 
Köpte ramar till mina tavlor som jag ramade in …
 
 
 
Tog en mysfika <3
 
 
 
HĂ€mtade F pĂ„ tĂ„get och vi bestĂ€mde oss för att vi ska ta en bit mat pĂ„ stan och sen se en bio med mysigt sĂ€llskap
 
SjÀlvklart blir det BOND!!
 
Dags att byta om och bege sig in mot staden 😉
 
Skönt om er och ha en fin fredagkvÀll!
 
 
 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “SOFIS MODE”

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *