ETT BRA TIPS TILL MIG!

Godmorgon alla snygga bloggisar! Nu är det riktigt höstligt, regn, sol, blåst… ja riktigt burrigt! Sen har i alla fall inte jag lärt mig och klätt på mig riktigt än heller… glömmer både jacka och halsduk när jag går hemifrån på morgnarna.
Häromdagen var jag på ett kundbesök nere på Värmdö och skulle sen vidare till Vaxholm, och den biten att köra tar ju sin lilla tid om man först ska in mot stan och sen vidare upp mot Vaxholm, men så var det en gullig härlig vänlig själ som sa att jag kunde ta färjorna över, sagt och gjort, jag åkte färja från Värmdö över till Rindö och sedan vidare över till Vaxholm så den dagen fick jag även se Vaxholm från vattnets sida…

Sen ska jag väl inte sticka under stolen med att jag som vanligt blev sjösjuk, jag är hopplös! Det tog inte många minuter över från varje ställe men det hjälpte inte 🙁
Idag har vi Lillördag och det måste man väl fira på nåt sätt, eller vad tycker ni? Jag firar det genom att göra ett besök hos frissan efter jobbet, träffa en härlig väninna och sen mysa med god mat senare ikväll <3
Sen återstår bara en arbetsdag den här veckan innan jag tar semester och får en lång helg i stället.. Nice!!
Jag rusar vidare i livet och tittar in här så snart jag hinner igen….
KRAM
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “ATT ÅKA BÅT…”

  1. Vilken härlig tur du fick, där brukar jag oxå gena – båtvägen 🙂 Tips mot sjösjuka är saltlakrits. En påse djungelvrål i väskan är räddningen. Ett litet onsdagstips. Jättefina bilder bjuder du på. Ha en underbar semester 🙂 Kram Hummerti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *