MÅNADENS GLOSSYBOX

GLOSSY

Månadens Glossybox har landat i brevlådan med mycket smått och gott

glossybox 1

Den här månaden tänkte jag låta Er vinna min box!

Alla får naturligtvis tävla men för Er som har IG och FB får dela och gilla på dom sidorna. Sen skriver ni en kommentar om varför just ni skulle vinna den här härliga boxen!

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

19 tankar om “VINN MÅNADENS GLOSSYBOX”

 1. Jag har länge funderat på en prenumeration på Glossybox, så det hade ju passat utmärkt att prova en vinnande låda till en början 🙂 Önskar dig en fin måndag. Kram Anette

 2. Halloj! Varför ska jag vinna?! För att jag vinner aldrig. Vinst i underbara barn har jag och man

 3. Wow – vilken gobit till låda – vore underbart få testa den…
  Har läst lite om den oh jag vore superglad om just lilla jag fick hem den, testa produkterna…

  Hoppfull kram fr Dalkullan fru Blom

 4. På LDB flaskan står det “Give me strength”………………det skulle jag behöva nu, lite styrka :=)!
  Kram Lena

 5. Åh, en glossybox! Jag har alltid velat ta en prenumeration men vill gärna pröva först. Jag har hört så mycket bra om boxen och att man blir snygg som tusan av att använda de medföljande produkterna, och snygg – ja det vill jag gärna bli! Nu älskar min man mig över allt annat men jag vill gärna göra mig lite extra snygg för den jag älskar – för honom!

 6. Jag har sagt upp min prenumeration på Glossybox för några månader sedan och innehållet i denna verkar vara sådant som börjar tryta i mitt toalettskåp (eller låda för att vara exakt). Så det vore toppen om jag vann denna och kunde fylla på förrådet. Ha en fin dag. Kram Annika

 7. God morgon! åhhh,tänk om lilla jag skulle ha en sådan tur att vinna denna box! kommer nu snart hem från 4 månaders sjukhus vistelse.Tänk då om man fick lite sköna produkter att få prova på äntligen hemma i sitt egna badrum.kram carina

 8. Har delat på min instagram Chakki_1

  Under hösten hade jag glossy box månadsvis och bara älskade den. Men utan inkomst så funkar ju inte det i längden. Därför hade det varit kul att vinna en.

 9. Har delat på min instagram som heter feliciaabjurling. Jag vill vinna för jag har det väldigt tufft just nu. Jag är mycket på sjukhus, går i sjukhusskola och mår inte alls bra. Jag behöver något som skulle pigga upp mig lite. Jag har alltid velat ha en glossybox så det skulle vara underbart om jag vann. Skulle bli så glad. Håller mina tummar och tår på att jag vinner! 🙂

 10. Jag har just påbörjat en ny fas i livet efter mycket sorg & bekymmer. Nu vill jag börja piffa upp mig igen, detta blir en bra början!

 11. Vår och ljusa tider, bara så underbart och man blir så mycket piggare. Då kan man även behöva något upplyftande som syns.
  Glossybox är då ett måste! <3

  Lorimamma

 12. Har läst mycket om Glossy box men aldrig testat den. Skulle vara jätteroligt att få vinna en och få känna sig lite lyxig, kan behövas lite emellanåt!

 13. Jag har hört mycket om Glossy box och har funderat på en prenumeration länge. Skulle vara roligt att prova och ser vad är innehåll 🙂

 14. Vilken kul tävling! Den glassiga boxen vill jag gärna vinna, känner mig risig idag har tappat rösten och behöver piffa till mig!

  Ska gilla på FB osv!

  Ha det fint! kram Jenny

 15. GE MIG LÅDAN, NU!!! haha …jag behöver verkligen den där lådan, jag håller på jobba ihjäl mig tror jag, fick lite skäll på vårdcentralen att jag inte tänker på mig själv och min kropp, men med en Glossybox är början till att bry sig. Som det är nu är min restaurang prio ett…wish me luck =) kram Monique

 16. Det som är bra med Glossy box är att man kan dela. Jag får anti-aging-produkter och schampo, mamma och tanterna på ålderdomshemmet får nagellack till ett kommande lackparty och brorsdottern får ögon- och läppsmink.
  Alla blir glada!

 17. Vilken lockande låda! Åh vad fina saker! 🙂 Jag har bara min gamla lorealkräm mm. Nu när jag sett den lådan blir jag helt kokobananas om jag inte vinner. (Heja, heja, hejaheja, jag måste vinna)

 18. Att få nöjet äran glädjen att vinna en glossybox jag skulle skrika högre än Ronja rövardotters vårskrik!!!
  Och tack för allt du delar med dig av! inspirationsrus varje dag!

 19. Med min torra hud vore det toppen att få smörja in sig med en väldoftande lotion! Det är inte varje dag man skämmer bort sig själv med fina produkter, så just därför skulle jag vilja vinna. För lite vardagslyx helt enkelt! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *