Tavlor på väggarna!

Är ni konstintresserade? Köper ni dyr konst och sätter på väggarna eller tar ni egna bilder och gör om till tavlor? Satt och gick igenom mina bilder från sommaren och insåg att man har en hel del fantastiska bilder som man borde ta vara på och inte bara låta ligga på en hårddisk eller här på bloggen. Alla tavlor är konst, vare sig man tagit dom själv, dom är oljemålade eller bara en print, för mig är allt konst, sen finns det olika värden på all den här konsten. Hittade en artikel i Expressens Leva & Bo där dom listade dom tio dyraste tavlorna i världen! Den dyraste som såldes 2006 var en tavla målad av Jackson Pollocks “paining no 5” som köptes av en en bankman för 862 miljoner kronor!!! Det är den dyrast tavlan som har sålts, men skulle “Mona Lisa” säljas, nu är ju inte den till salu, men borde den idag vara värd närmare 4,1 miljarder kronor! (Ni hittar artikeln Här) Så för er som har råd så kan ni spana in dessa alternativ..
Själv föredrar jag lite billigare alternativ 😉
Hittade på nätet att man kan ta sina bilder och trycka dom på canvastavlor har ni gjort det någon gång? Är lite sugen på det… Minnen är ju nåt man vill leva på länge och varför inte då sätta sitt minne på en canvastavla sätta upp den på väggen så blir det både ett minne och en inredningsdetalj! Hittade Canvas online på nätet som gör just såna här canvastavlor där man laddar upp bilderna själv. Har ni någon erfarenhet av det här får ni gärna dela med er!

Här är några utav mina bilder som jag skulle vilja trycka upp på en canvastavla…

canvas tavlor

canvas tavlor

canvas tavlor

Nu skall jag ta mig tid och gå igenom mina bilder och se vad jag kan göra med dom…

Må så gott!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Sommarbilderna på canvastavlor”

  1. Jag har mest funderat över att jag har en mapp med egna bilder jag skulle skicka iväg och förstora och göra en tavelvägg av, men inget har hänt ännu….
    Jättekul att läsa om dig i Tara Helen, jag hade ingen aning om faktiskt att du går efter 5:2, däremot kör med Ulrikas fina metoder. Jag ska ta nya omtag nästa vecka med min favorit GI mat, fattar inte vad man flippar ur under sommaren! Jag har inte ätit godis och inget fika alls, men alla oregelbundna tider är nästan värst för min del. Gillar dina fina inlägg (läst ikapp en del) och det med livbojen är ju kanoners! Önskar att jag hittade tillbaka till lite egen bloggkreativit men just nu är huvudet fullt med nytt jobb och nya rutiner….KRAM

  2. Ååh, där nämner du nåt som står på min att-göra-lista, måste gå igenom bilder som jag sen ska rama in, printa upp eller dylikt! Läste ikapp lite här inne nu också, vad snygg du var på Tara, måste såklart springa å köpa den nu!! 🙂 Men en fråga – hur sjutton “håller du dig” från att äta allt gott på alla tillställningar du går på så ofta…? Sånt tycker jag är svårt! Kramar vackra du!! <3

    1. Tack ❤️ det är svårt men kompenseras dom andra dagarna när jag äter mindre och mina fastedagar 🙂

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *