Jean Paul Gaultier och Lindex

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Jean Paul Gaultier designar för Lindex

Nu är det officiellt vilken det är som blir Lindex nästa designer och det är ingen mindre än Jean Paul Gaultier.   Resultatet är en kollektion där designerns typiska signum och mönster lyser igenom.
”Med den här kollektionen har jag skapat en liten Gaultier-garderob som bär mina typiska signum, men tolkade på ett nytt sätt. De klassiska ränderna finns med men också en mer grafisk variant, i vissa plagg kombinerade med ett tattoo-mönster som är en av mina favoriter”, säger Jean Paul Gaultier.

Kollektionen Jean Paul Gaultier for Lindex består av dam-, barn- och underkläder samt accessoarer. Förutom olika tryck har kollektionen genomtänkta detaljer som dragkedjor och den klassiska konformade bysten à la Madonna.

För tolfte året i rad deltar Lindex i kampen mot bröstcancer. I år genom att skänka 10% av försäljningen från Jean Paul Gaultiers kollektion till cancerforskning och Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. I kollektionen ingår ett rosa armband från vilket hela överskottet skänks till cancerforskningen.

Jean Paul Gaultiers kollektion för Lindex släpps i utvalda Lindex-butiker och på lindex.com den 8 oktober.

Här kommer en liten preview av de första bilderna på kollektionen.

Lindex

Lindex

Lindex

Hur var det, är det 8 oktober imorgon 😉

Ser verkligen fram emot den här kollektionen!

Ha nu en riktigt fin kväll här i Milano är det kvällsshopping som gäller….

Ciao

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Jean Paul Gaultier och Lindex

  1. Oh spännande, jag hann inte med Lindex när jag var hemma. Hann dock inom MQ och shoppade loss lite. Det där med jul…känns väldigt långt borta när jag nu sitter i 37 graders värme och flåsar. Men den kändes nära när jag satt i Sverige igår och frös om fötterna så strumporna fick komma på och värmeljusen tändes. Kontraster;-)
    kram J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »