Brunch på Långbro Värdshus

Tänk vad tiden går, nu är det precis en vecka sedan mina två skatter vi här och vi var på Långbro Värdshus och åt brunch, det har blivit ett litet favorit ställe för oss när vi skall äta brunch, allt är så gott och allting är hemlagat. Långbro Värdshus drivs av Fredrik Eriksson som har många utmärkelser för sina kunskaper i köket. Här brukar vi välja att äta våran brunch och även vårat julbord och vi blir aldrig besvikna och frågar man pojkarna vart vi skall åka och äta så blir svaret ofta Långbro Värdshus. Har ni varit där och ätit? Om inte så föreslår jag att ni tar en brunch eller en middag där och när vi närmar oss jul tycker jag definitivt att ni skall boka ett julbord där, men var ute i tid, för det blir snabbt fullbokat. Men som sagt, förra söndagen var vi där igen och åt en fantastisk brunch, bjuder på några bilder från dagen…

brunch

brunch 1  Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus  Långbro värdshus

Långbro värdshus

brunch

Vitae Stilo

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

Långbro värdshus

En dag som fyllde både mage och hjärta med goda saker!

Njut av söndagkvällen <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Brunch”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *