Outfit för hela veckan

Outfit! Vad har ni haft för veckans outfit? Själv klär jag mig bara varmare och varmare för varje dag som går, men det börjar bli svårt, för på mornarna är det oftast ganska svalt och sen mitt på dagen blir det relativt varm. Den här mellanperioden tycker jag alltid är den svåraste att klä sig. Min veckas outfit är en salig blandning, med tanke på att jag inte varit helt kry så har varken kläder eller smink känts så motiverat och varit på topp, men har naturligtvis gjort mitt bästa, så jag hoppas att jag även den här veckan kan ge er lite inspiration. Tala gärna om vilken/vilka som blir just eran favorit.
Eftersom vi är framme vid veckans outfit så är det ju fredag, äntligen! Som jag längtat! Har flera spännande möten idag plus att min lilla skatt kommer idag… vilket innebär extra mycket fredagsmys <3 Vad helgen har att erbjuda vet jag ännu inte men nåt roligt skall vi väl hitta på, det brukar vi ju göra, förra gången han var här åkte vi till Bromma och åt den fantastiskt goda Italienska glassen och då fanns ett önskemål att vi skulle åka dit varje gång han kom hit, så kanske det blir en liten glasstripp 😉
Men ni är ju här för att se veckans outfit naturligtvis så här kommer den…

Lördagens

lördagens
Kofta by Malene Birger WAKAKUU Halsduk Gina Tricot                                            Jeans Anine Bing WAKAKUU Boots Via Vai

Lördagkväll

lör kväll 1
Blus by Malene Birger Isa Couture Skinnbyxor Jofama Boots Nude Tullhuset

lör kväll

Söndagens

söndagens
Vit skjorta Mexx Tröja ZARA Jeans Lee MQ

söndagens 1

jeans

Måndagens

svart
Black monday!
Fylld av hosta och snor, fanns inte mycket glamour över den dagen 😉

Tisdagens

chanel
Chanel!
Hade jag varit frisk skulle jag kunna tänkt mig att gå och handla i den här outfiten från Chanel, ja, även han kunde ha fått följa med 😉 men tyvärr var tisdagen lika svart som måndagen!

Onsdagens

onsdagens 1

onsdagens
Leo Gina Tricot Klänning Lindex Skor köpta i en liten butik i Sundbyberg Halsband Link of Life IOAKU

Torsdagens

torsdagens
Det blev inte så sexigt idag heller.. en morgonrock från Twilfit! Mest upplyftande var väl att flyttkillarna tyckte att morgonrocken var fin 😉

Fredagens

fre

fre1
Topp och jeans ZARA kofta från Prag skor Chloé halsband zen amulet IOAKU

Sen kan jag glädja Er som kommer på eventet hos SaraCecilia den 18 september att butiken börjar fyllas med höstnyheter, jag var där och shoppade lite grann idag 😉

fre2

Jag är jätteledsen över att behöva göra Er besvikna över veckans outfit men det har faktiskt inte varit bättre än så här, men jag kan nästan lova att det blir bättre nästa vecka 😉

Nu hoppas jag att ni får en fin fredag och en fantastisk helg <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Outfit”

  1. Hallå lilla Snorstrumpa!
    Tråkigt med förkylningen men ser att du är på bättringsvägen! Alltid lika snygg, vare sig du är förkyld eller ej!
    Ska verkligen checka datumet och hoppas på att komma!
    Puss!
    Judita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *