KICKS Colour ID – mycket smart!

Kicks har verktyget! Har ni liksom jag svårt att hitta rätt färg på eran foundation? det har jag! Jag kan se foundation som ser så fin ut på andra, bra märken, snygga färger men på mig så ser det ut som jag stoppat ansiktet i en grå målarfärgsburk, det ser ut som jag skall dö!! I dag använder jag Lancome´s Teint Miracle för dom har färger som passar mig både sommar och vinter och perioderna där emellan så blandar jag dessa färger. Nu såg jag att KICKS tagit fram KICKS Colour ID, ett verktyg som mäter den exakta hudtonen och matchar den med den perfekta nyansen, det låter ju väldigt bra, eller hur?
Mätningen görs av skönhetsexperter hos KICKS. Verktyget läser av hudtonen på tre punkter i ansiktet och sammanställer sedan mätningarna till din personliga färgkod. Verktyget innehåller nio inbyggda ljuskällor för att alltid ge perfekta mätningar, oavsett yttre belysningar. Din personliga färgkod kan sedan matchas mot hela KICKS sortiment och sorteras efter dina önskemål om formula och varumärke. Dessutom helt gratis!
Bara ett litet tips till er som har svårt att hitta en bra färg på foundation 😉

Förutom alla färger så skall man ju också tänka på täckningsgrad och nyans och om man vill ha flytande, compact, mousse eller mineralfoundation, om man vill ha BB-creme eller CC-creme… ja dom gör det inte lätt för oss kvinnor!

foundation

foundation

kicks 3

kicks 4

kicks 5

kicks 6

kicks

Som sagt, ett litet tips i makeup djungeln 😉

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *