EAT LOVE LIVE PÅ RIVAL

Eat Love Live, 4goods första event för hösten handlade om att NJUTA och 700 personer hade samlats igår kväll på Rival här i huvudstaden för att lyssna på några starka personligheter som var och en har en historia att tillföra, historier som berör på olika sätt. Kvällens inspiratörer var Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa, Tina Nordström, Sveriges “mat” Tina, komikern Thomas Järvheden och Mrs Murphy – glamourdrottning.
Som ni ser, en salig blandning av härliga personer.

Så efter jobbet bar det av mot Mariatorget och Rival, den här gången via dom kommunala färdmedlen… (det bjuds ju alltid på vin på dessa tillställningar 😉 )

4good

MINI COOPER

Kan inte titta mig mätt på dom snygga BMW Mini Cooper som alltid står och frestar utanför 4Good eventen….

4good 1

4good

4Good

Eldsjälarna själva som grundat 4Good hälsar alla välkomna för kvällen

4good 3

4good

Pamela Andersson

Pamela Andersson, chefredaktör på tidningen Topphälsa var först ut för kvällen med en sorglig historia att berätta. Sommaren 2012 fick hon beskedet att hon hade en cancertumör i hjärnan som inte går att ta bort. Läkarna har opererat bort den del som går att ta bort och Pamela har efter det genomgått tre stycken cellgiftsbehandlingar. Pamela är en tävlingsmänniska och skall till vilket pris som helst vinna över den “jävla” cancern, varje dag är en kamp, varje dag är en tävling, hon tränar stenhårt för att vara i så god form som möjligt för att kunna möta sin värsta motståndare, cancern. Pamela anlitade en personlig tränare för att komma i form inför sin operation. En sjukhusvistelse som skulle ha blivit väldigt lång slutade med en utskrivning efter 6 dagar på grund av hennes starka tillstånd. Cancern finns kvar, hon vet inte vad som händer i framtiden men idag är hon lyckligt gift med sin personliga tränare och har lärt sig att man bara skall ta ut BRA saker i förskott!

4good

4good

Tina Nordström

Allas våran “mat” Tina, som i mina ögon tidigare bara varit jobbig med sina matprogram och sin skånska, blev dock mäkta imponerad av henne när hon vann Let´s dance! Men igår vann hon mitt hjärta, vilken tjej, vilken glöd, vilken utstrålning! Hon skulle lika gärna kunna vara stå upp komiker som kock. Herregud vad jag skrattade! Höll på ramla av stolen när hon stollt berättar om sina barn, sin påg och sin tös, pågen som är 8 år och tösen som är 5 år, dessa barn som hon stolt pratar om i alla länder hon befinner sig i, även i vårat grannland Norge. Fram till att hon började se att dom tittade lite konstigt på henne när hon sa att hon hade en tös på 5 år… tös på Norge betyder nämligen hora! Så där stod hon glatt inför norrmännen och berättade att hon hade en påg på 8 år och en “hora” på 5 år, jag dör!! För att inte prata om när hon berättar om all mat dom smugglar in till andra länder för att kunna göra bra matlagnings program i tv… den kvinnan sitter på många historier, men det hon går igång mest på en lördagkväll är selleri, det får henne att hänga i takkronorna 😉

4good

Paus

Dom två första föreläsarna var olikheterna själva, från det att ha suttit och torkat tårarna till att få skrattkramp var det dags att släcka törsten med lite vin, ett nytt sådant från Lindemann…

4good

700 tjejer och några få män minglade runt på Rival

4good

4good

Mrs Murphy – Från dumpad till diva

Mrs Murphy an agent of faboulousness som ber Mr Jante dra dit pepparn växer, har gått från att ha blivit dumpad vid altaret till diva. Vill ta oss kvinnor till nya höjder, lära oss gå på höga klackar, klä oss som kvinnor och bränna upp våra mysbyxor (då har jag lite och bränna kan jag säga…) att vi skall klä oss snyggt inifrån och ut, att vi skall dricka juice ur champagne glas istället för vanliga glas, att vi skall kasta kaffemuggarna från IKEA och dricka ur guldkant beprydda koppar istället.
Allt började för några år sedan när hon stod vi altaret och skulle äntligen få bli Fru till den man hon älskade mest av allt här i världen och blev där framme fullständigt dumpad! Den sommaren blev ett helvete och en vändning i hennes liv. Hon hyrde kungens torp i Södermanland, släckte törsten både på sig själv och dom kungliga kossorna med Cava (det enda bubblet hon hade råd att dricka den sommaren) Var på gränsen till att lämna denna jord när hon en dag tittade sig själv i spegeln och tyckte om det hon såg och bestämde sig för att göra något bra utav det som hänt. Och som ni förstår så lever hon ett helt annat liv idag!

4good 14

4good 12

4good 11
Att vara snygg “inifrån”

4good
Och sen var det det här med att bränna sina mysbyxor 😉

Thomas Järvheden

En komiker som jag alltid tyckt om men aldrig upplevt live fick avsluta denna härliga kväll. En kväll som började med tårar och slutade med skratt, för man kan inget annat än att skratta åt den här killen. Thomas som är så “jäkla” less på att alltid få köra när dom skall bort på middag, att han aldrig kan dricka, då kan man ju tro att det är hans fru som får glädjen att ta det där glaset för kvällen, men icke, hon är nykterist… utan körkort!! Drog några härliga låtar under kvällen som han skrivit om sitt eget liv och händelser… som den gången han skulle presentera sin nuvarande fru för sin pappa. Dom sätter sig ner för att fika, Thomas råkar titta ner på sin far och ser att han shorts på sig, inget fara med det, tills att upptäcker att shortsens resår inte håller ihop längre och en pungkula sakta börjar trilla ut, livrädd att hans “fru” skulle upptäcka samma sak, så han sparkar sin pappa på smalbenet för att få honom att “dra ihop” benen, vad händer! Jo, han skriker till och bresar ännu mer på benen så “hela” kulan ramlar ut och då upptäcker även hans flickvän den… say no more! Men låten han skrivit om den händelsen är nästan värd att ge ut på skiva 😉

4good 15

4good

Sen var det dags att tacka för kvällen..

4good

Som vanligt kan jag summera denna kväll som helt fantastiskt! Om ni har möjlighet så gå gärna på några av 4Goods event, nästa här i huvudstaden är den Express Yourself den 17 november
På deras Hemsida hittar ni all information!

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “EAT LOVE LIVE”

  1. Tack för att ni kom igår och förgyllde kvällen på Rival! Visst var det många fantastiska och berörande historier med både skratt och tårar. Kram Ulrica

  2. Det där verkar ju hur kul som helst! Där hade jag passat perfekt med min Mini Cooper-väska som jag vann hos dig. Liiiite osmidig i det sammanhanget kanske. Men fin!

    Alltså Järvheden är så bra. Och den där låten har jag hört tidigare och höll på att skratta ihjäl mig. Bara komma på tanken att skriva en låt om en sån sak! Vilken självdistans.

    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *