BELLBOX i Täby Centrum

bellbox

BELLBOX i Stockholm! I fredags slog BELLBOX upp portarna till sin butik i Täby Centrum, en butik där du kan handla alla produkter till håret och även klippa, färga eller styla håret. BELLBOX produkter finns ju också att handla på nätet, men det är alltid roligare och få känna och klämma. Så i fredags smet jag dit efter jobbet, träffade fina Diana som är butikschef där, så förutom lite inköp av välbehövliga hårvårdsprodukter fick jag håret stylat inför helgen, så jag kunde vara fin i bastun i fredagskväll 😉

Bellbox

redken

hårvård

styling

styling

styling


blommorBakom blommorna i kassan skymtar ni lite av Diana 😉

Många fina erbjudanden fanns det i samband med öppningen, bland annat fick man köpa 3 produkter men betala för 2, vet inte hur länge dom har det erbjudandet, men bor ni i närheten så passa på att gå dit och titta.

Dags att rusa vidare in i måndagen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *