Julklappar – underbara sådana

Julklappar! Ja det är faktiskt inte långt kvar innan man måste börja tänka på vad man skall fylla säcken med… Underkläder är nåt man aldrig kan få för mycket av, och det är något som “alla” kan ha nytta utav 😉 Jag själv gick ju bananas när jag var inne hos Katarina Nyman för några veckor sedan. Har heller inte visat Er alla bilder som vi tog men nu tänkte jag ta modet till mig och göra det och i samband med det har jag äran att få lämna 25 % rabatt på alla ordrar över 500 kronor.   

Använd koden VITAE i kassan

Hittar ni inte allt jag har på mig på webbshoppen så kan ni bara maila in till Katarina så löser ni det tillsammans. Rabattkoden gäller på ALLT i webbshopen, inte bara det jag visar på bilderna.

julklappar

julklappar

julklappar

underkläder 7

underkläder 8

underkläder 9

klänning

underkläder 4

underkläder 5

underkläder 10

Rabattkoden räcker ända fram till 15 december så passa på att önska er utav tomten eller varför inte köpa er själva en present.
Titta in i Webbshopen och där hittar ni alla godbitar till höstens och vinterns fester och högtider.
Glöm inte använda koden VITAE för att få 25% rabatt!

Hoppas ni får en “underbar” söndag 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

14 tankar om “Julklappar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *