Kampong Glam

Kampong Glam ligger norr om Singapore river och är en liten stad i staden med små härliga gränder och mysiga butiker. Kampong Glam var tidigare en fiskeby, en by fylld av liv. Otroligt mysigt att gå omkring bland gränderna och titta.  En av gatorna heter Arab Street och är känd världen över, gatan fick sitt namn av två anledningar, det ena är att det vare en arabisk affärsman som ägde gatan och det andra var att det var platsen för arabisk kampong, och kampong betyder gata, därav namnet. I Singapore finns det ofta en historia bakom allting. Men hur som helst så var Kampong Glam ett mysigt område….

kampong glam

kampong glam

arab street 4

arab street 5

Arab Street

Arab Street var en gata fylld med små butiker och härliga cafeér

arab street 6

arab street 7

arab street 9

arab street 10

arab street 11

Det känns som att upplevelserna och minnena från Singapore aldrig tar slut, det finns så mycket att visa Er, så än finns det massor av bilder kvar som jag skall gå igenom. Hoppas ni vill fortsätta läsa om min fantastiska resa!

Kram på Er så länge <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Kampong Glam”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *