Älskar att skämma bort mig själv 

nordljus 2

Älskar att skämma bort mig själv (eftersom ingen annan gör det…) Nu har jag hittat nya produkter hos Nordljus som jag blivit helt förälskad i. När jag var i tonåren så fanns det ett shampoo som luktade äpple, kommer inte ihåg vad det hette (kan det ha varit Jane Hellen?) men jag tyckte det luktade så gott och nu “sprang” jag på dom här produkterna, finns i och för sig i olika dofter, men det fanns äpple!! Kunde ju inte göra något annat än att knappa hem dom 😉 Det är ett nytt märke som heter Pure Czech och har superfina förpackningar. Jag köpte hela kittet på engång! Shampoo, body lotion, shower gel, hand cream och lip balm.

nordljus
Kommer passa så bra in i badrummet

nordljus 1

Nordljus 3
Hand krämen står på diskbänken i köket och lip balmet står vid nattduksbordet, kan inte sova utan att smörja läpparna 😉

Ett litet tips så här i jultider… antingen att ge bort eller att köpa till er själva. Finns som sagt hos Nordljus

Tjingeling

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Skäm bort dig själv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *