Spa dag i Sundsvall

 

spa 1

En hel dag på Spa! Ja ibland så slår drömmar in, i fredags var mor och jag i Sundsvall, hos fina Monika och hennes elever på Plusgymnasiet i Sundsvall. Vi var där tidigt på förmiddagen och gick därifrån sent på eftermiddgen och hela tiden hade vi behandlingar förutom under en halvtimme då vi blev bjudna på lunch. Vilken dag! Jag kommer själv ihåg när man gick på Hud och Spaterapeut utbildningen när man fick ha behandlingar i salongen hur förväntansfull man var, och lite nervös 😉 Det var även så fina Monika och jag träffades, när vi på “ålderns höst” bestämde oss för att läsa till hud och spaterapeut och nu jobbar hon alltså som lärare i ämnet medans jag har valt en helt annan väg här i livet, men vår vänskap består <3

Under dagen fick vi ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, massage, makeup och hårstyling… en helrenovering helt enkelt, helt fantastiskt!

spa 3

spa 4

spa 2
Förutom all härlig behandling och lunch så gick vi därifrån med famnen full av presenter, dag och nattcreme från Sothys, läppglans, läppbalsam och en hudsalva som eleverna gjort själva samt en plattång i resestorlek, ja, det var rena rama julafton!

spa
Dom här härliga tjejerna var det som tog hand om oss inne på spaavdelningen.

spa 6

spa 5

Den bästa grunden för att lägga en bra makeup är både peeling och en ansiktsmask med en fuktgivande ansiktskräm och det var precis vad vi hade när vi gick över till tjejerna som skulle lägga makeup och styla håret på oss…

spa 8

spa 7
Fina Fanny som la min makeup, jätteduktig!

Så bor ni i närheten av Sundsvall och vill göra behandlingar eller lägga en snygg makeup, ta kontakt med Plusgymnasiet och boka tid, på torsdagkvällar kan ni göra spabehandlingar och på fredagar är det drop in för styling och makeup…

Synd att jag själv bor så långt därifrån, annars skulle jag gå dit varje vecka 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Spa dag…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *