formex 6

Formex! Ja, nu är den här igen, Formex mässan som inspirerar till så mycket, både mode och inredning. Att gå runt där får en att vilja byta ut allting i både hemmet och garderoben. Men det är väldigt roligt att se vad som kommer under våren och sommaren, och som vanligt så blir det ljusa pasteller och även lite blått smyger sig in. Själv hade jag några utvalda montrar jag skulle besöka men man hade ju ögonen öppna hela tiden ;-). En sak är säker.. Danmark kan inredning och design!

formex 1

Dessa snygga vaser kommer att finnas i butik från april månad.

formex 2

formex 3

inredning 1

formex 5

inredning 2

inredning 4

Ninjas i pyjamas! Numera kan man spela tv-spel “snyggt” och mysigt, kuddar och plädar med Ninjas i pyjamas har nu tagits fram och killen bakom den designern är Emil.

inredning 3

inredning 5

broste1

broste

formex

formex 4
 I Sagaforms monter bjöds på pastelliga sommarfärger och donuts från donkin donuts 😉

mateus

mateus 1

Så nu är det bara att vänta tills allt fint kommer ut i butikerna…

Önskar er en fin lördag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Formex”

 1. De cremefärgade bubbelvaserna påminner om nya keramikserien hos Mateus. Var dessa produkter därifrån också eller annan designer?

 2. Så mycket snyggt från Formex. Den mässan hade jag gärna besökt. Snygga dagens på dig som alltid.
  Jag behöver verkligen en kick-start för att komma ner i vikt, undrar över 5:2, har fått höra att det inte är bra för kroppen ställer in sig på svält de dagarna man bara äter 500 kcal så att det då blir svårare att gå ner. Vad vet du om det, jag har aldrig testat den varianten… Kram Suss

  1. Jag har inte haft några problem med det, och det är väl det som är lite tanken, att lura kroppen för att ta utav fettdepåerna istället för av muskelmassan.- Du kan nog få en hel del bra information via Ulrika Davidsson.

   Kram
   H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *