Guccibågar på min näsa!

guccibågar

Guccibågar – igen! Det sägs att åldern tar ut sin rätt och det gör det på mig när det gäller synen, attans! Nu var det dags att ändra styrkan på glasen och då passade jag på att byta bågar också. Jag har en kille på Synsam som är så otroligt hjälpsam och kunnig som jag alltid tar hjälp av. Det roliga är att han lägger fram olika bågar, i olika former, mönster och märken men dom sista åren har jag, utan att veta om det, valt ut Guccibågar. Men dom passar mig och min form på ansiktet, och så blev det även den här gången. Nu vågade jag ta ut svängarna lite grann med lite gulddetaljer på sidan, dessutom äkta guld faktiskt, lite kul 😉 Så nu ska nog min huvudvärk försvinna och jag skall “se bra ut” igen!

guccibågar

guccibågar

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Guccibågar”

  1. oh såna fina men jag hade aldrig vågat lägga dyra pengar…..jag är hopplös på allt med glasögon. Om jag inte sitter på dem så förlägger jag dem, tappar dem…Dags för mig att åka till optikern, trots mina laseroperationer. För av någon anledning har jag börjat köra på trottoarkanter…men bara dem som är på min högra sida……
    Kram <3

  2. Det är dags att byta för mig också. Jag har progresiva nu, men funderar på linser och läsglasögon. Eller möjligen progressiva linser, som jag hörde finns. Vi får se. Ska börja med att kolla vad som finns och ta del av för- och nackdelar, så får vi se hur det slutar.

    Snygga brillor du hittat. Coolt med guld.

    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *