livet är en schlager

Livet är en schlager! I lördags var vi och såg Livet är en schlager på Cirkus här i Stockholm. En show som fått blandad kritik och min kritik eller recension för föreställningen lägger sig tyvärr inte på topp. Bra skådespelare med fantastiska röster men showen var lite för “långtråkig”. För mig är schlager lite fart och fläkt men riktigt så blev det inte. Men det vet man ju inte i förväg, däremot så är det ju väldigt mysigt på Cirkus för vart man än sitter så kommer man nära scenen, det enda är väl dom gamla träbänkarna som inte är så sköna ;-).

livet är en schlager 2

livet är en schlager 1

Efter showen fortsatte vi vidare till den nyöppnade restaurangen Sannas på Östermalmstorg. Litet, pittoreskt ställe med bra mat och alldeles lagom ljudnivå, ett ställe man både kan njuta av mat och sällskap, man kan med andra ord prata med varandra 😉 ett ställe jag kan rekommendera, antingen till frukost, lunch eller middag. För att äta middag där bör ni boka bord!

livet är en schlager 3

sannas 1

sannas 2

sannas 3

sannas 4

sannas 5

sannas

Ber om ursäkt för dom dåliga mobilbilderna 🙁 men jag hoppas det lockar till ett besök i alla fall 😉

Nu får ni ha en skön tisdagkväll vänner!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Livet är en schlager”

  1. Ja vilken tur att ni kunde trösta er lite med den goda maten efter föreställningen, man är ju så taggad och förväntansfull när man går på något sådant så det är ju lite tråkigt när man blir lite besviken, men som sagt det som fanns på de tillräckligt skarpa bilderna såg ju helt suveränt ut 😉
    KRAM 🙂

  2. Mysigt ändå kan jag tro men trist när man blir besviken på en föreställning.
    Hoppas du har en skön tisdag, själv är jag galet uttråkad:)

    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *