Din Sko stod för dagsens shoppingfynd! Jag är väldigt sällan in på Din Sko men för någon vecka sedan gick jag förbi butiken vid centrumet där jag bor och såg ett par snygga boots på ett bord som det var rea på, det var dessutom av märket XIT och det är ju skinnskor, vilket jag tycker är viktigt när man som jag går runt hela dagarna. Sen glömde jag bort det där och fram tills att jag gick förbi butiken igen idag. Och nu var dom dessutom sänkta ännu mer! Återigen har jag tjänat pengar 😉 För 399 kr blev dom här skinnbootsen min, perfekta att ha och jobba i, lagom hög klack också. Nu såg jag dessvärre att dom var slut på nätet, men har ni någon Din Sko butik där ni bor så gå in och kolla…

Din Sko 1

Inte nog med det! Jag gjorde ytterligare ett litet fynd också, dock inte på rean utan en vårnyhet som kommit hem, men jag tyckte den var så himla mysig i färgerna och så här lagom “party” stor 😉 En väska från H&M och den hittar ni Här

H&M

Din sko
Det var dagens lilla tips från mig 😉

Ha en skön kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Din Sko”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *