Wrapsemla! I dag blir det en wrapsemla! Ja, jag är hård i min kost just nu, men en dag i veckan njuter jag lite extra istället, om den dagen infaller på fredag, lördag eller söndag beror helt och hållet på vad jag känner för. Men idag tänker jag inte hålla igen, idag skall jag och Lilla Skatten gå och provsmaka årets Wrapsemla. Wrapsemlan finns hos Tössebageriet på Karlavägen 77. Det är VM-konditorn Mattias Ljungberg, som jobbar på Tössebageriet som tagit fram wrapsemlan till alla stressade människor i dagens samhälle, för det är ju lättare att äta en semla i wraps än som en semelbulle när man är på språng, eller hur 😉
Nu är det ju inte Fettisdag än, den infaller först den 17 februari, men vi tjuvstartar lite…

wrapsemla

Återkommer med smakupplevelsen 😉

Ha en fin lördag alla kära läsare <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Wrapsemla”

  1. Spännande att höra vad du tyckte om den, tror den kan vara riktigt god!
    Annars finns ju den godaste vanliga semlan på DROPPENS KONDITORI i Sundbyberg på Tulegatan. Klart bäst *****
    Kram Lena

  2. Men vad spännande, har har det pratats i lokalradion om denna semla… man blir ju lite sugen kan jag säga =) Du måste berätta om den var god sen. Kram på dig Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *