Tössebageriet 1

Tössebageriet och deras Wrapsemlor tog hela Sverige med storm på några minuter. Efter att det i media spridit sig om dessa semlor som “uppfanns” utav VM konditorn Mattias Ljungberg gick degmaskinerna varma, till och med i lilla Ljusdal där jag kommer ifrån kan man idag köpa dessa populära semlor. Tössebageriet är ju tidigare känt för sina bakverk, men nu måste dom ha slagit rekord!  Semmel älskare som jag är så kunde jag ju inte motstå denna frestelse. Så i lördags blev det min “frossardag” och jag kan lova att vi frossade ordentligt! Vi hade bestämt oss för att åka ner strax efter lunch och ta en fika innan vi skulle uträtta lite ärenden på stan för att sedan avsluta kvällen med att gå på bio. Vi tar bilen och rullar upp mot Östermalm och Karlavägen 77 där Tössebageriet ligger, och vad möts vi utav, jo detta 😉

Tössebageriet

Kö! Kö för att köpa en wrapsemla, det är ju inte klokt egentligen! Men vi ställde oss så glatt i kön som alla andra och väl där inne fick vi både ett bord och våra semlor och jag kan säga att kön blev inte kortare under tiden vi satt där, tvärtom!

Tössebageriet 2

Tössebageriet 3

wrapsemla

wrapsemla 1

wrapsemla 2

Det var så gott så jag satt helt tyst under hela fikastunden, ni måste bara prova dessa! Ska jag berätta en hemlis? Vi köpte dessutom med oss semlor hem som vi frossade i efter bion, så det blev alltså två wrapsemlor på en och samma dag, nu har jag semmelförbud fram till 17 februari när den rätta fettisdagen är 😉

Kram på Er <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Tössebageriet”

 1. Haha underbart, med andra ord fick de godkänt =)
  Hoppas någon får för sig att baka dessa här i Göteborg också… vill så gärna testa.
  Kram på dig, Mia

 2. Härligt…..två semlor på en dag! Så måste det få vara ibland. Måste ta mig in dit i helgen. De måste ju bara provsmakas.
  Kram L

 3. Härligt med semlor måste prova dessa wraps.
  Otroligt fin och ledig bild på dig.
  Kanske ska besöka detta konditori någon gång, har aldrig varit där.
  Ha det gott.
  Kram
  Maria

 4. Hehe jo jag såg på Insta (kanske var din bild) att det var kö där! Har inte testat än. Dock gillar inte jag semlor så vi får se om jag kanske tar en tugga av sambon (som älskar semlor) bara för att ha testat!

  Kul grej i alla fall!
  Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *