Veckans outfit! Ja här är den igen! Den efterlängtade fredagen, veckan är äntligen slut, det är fredag, man kan andas ut, sätta sig i soffan och slänga upp benen, krypa ner under filten och vänta på att någon kommer och tar hand om en 😉 Nej, riktigt så bra har jag det inte idag, i kväll kommer jag att ligga helt utslagen i soffan alldeles själv med massor av tidningar, tv och lite mörk choklad. Men imorgon kväll blir jag ompysslad, egentligen är det väl jag skall pyssla om när jag får besök, men vi brukar pyssla om varandra, imorgon kommer nämligen fina Maria hem till mig för lite tjejmys igen, trevligt trevligt! Har ni haft en bra vecka i övrigt? Min vecka har kantats av både det ena och det andra, en del bra saker och en del mindre bra saker, men det kan ju inte vara på topp jämt, eller hur 😉 Men nu skall vi prata om något roligare, nämligen veckans outfit och det här är vad jag har att erbjuda denna vecka, hoppas ni inspireras!

dagens
Haha! Det är inte alltid lätt att vara “modell” när snöstormen kommer helt plötsligt 😉

dagens 1
Allt i sin ordning igen! Kappa Jofama Tröja/poncho Lindex Skinntights by Malene Birger Boots Alexander Wang Väska Michael Kors

dagens 2

dagens 2
Tröja H&M skinntights by Malene Birger halsband Åhlens sneakers Michael Kors

dagens 1

veckans outfit 1
Klänning Diane von Furstenberg boots Cloue halsband ZARA

veckans outfit

veckans outfit 2
Klänning H&M stövlar Scorett halsduk Louis Vuitton

dagens
Halsduk Louis Vuitton Tröja H&M skjorta och jeans ZARA boots Rodebjer

dagens 3
Skinnjacka och jeans ZARA topp H&M halsband IOAKU boots Tamaris

dagens 4
Topp och kofta Michael Kors Jeans superjeans of Sweden boots Kurt Geijer

Hela veckan lång! Det går fort och nu får ni vänta en vecka till nästa gång, jag till nästa veckans outfit kommer, jag hoppas ni tittar in till mig under veckan för att se vad jag har för mig 😉 Och missa inte tävlingen som pågår fram till på söndag, den fina sjalen från by Malene Birger. Tävlingen hittar ni HÄR!

Och med det önskar jag er en underbar fredagkväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Veckans Outfit”

  1. Ja, håller med ovanstående. Vilken klänning. Den kan man nästan “dö” för. Men sitter säkert inte lika snyggt på mig som den sitter på dig. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *