Fönster och ljus i hemmet och allt ljusinsläpp är helt magiskt när man får uppleva det. Men den här årstiden är det ganska mörkt under dom timmarna är hemma. Man får njuta utav ljuset på helgerna. Förra helgen när jag satt hemma och “dagdrömde” och tittade ut så började jag drömma om nya Fönster 24. Jag bor ganska högt upp och har i och för sig höga fönster i vardgsrummet, men såg att det skulle vara så snyggt och häftigt! att ha fönster som gick ända ner till golvet. Samma sak i köket, där jag har två fönster en bit ifrån varandra, så snyggt det skulle vara om det var höga fönster, gärna som en fransk balkong… Det jag förmodligen vill komma till är att jag skulle vilja ha en våning i New York med Panoramafönster ;-). Om jag någon gång får möjlighet att bygga ett hus från grunden så skulle jag vilja ha stora öppna ytor och mycket fönster som går nästan från golv till tak. Men idag får jag vara glad för det ljusinsläpp jag har, passade på att ta några pics från mitt hem när dagens ljus lyste in….

Fönster

hem 6

hem 3

hem 1

hem 4

fönster

Visst är det härligt med drömmar? Man får bara hoppas att dom går i uppfyllelse någon gång också 😉

Ha en fin lördag raringar <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Fönster”

 1. Ja, vi får verkligen njuta av det lilla ljus vi får just nu.. men snart så är de ljusa dagarna här igen :). Och visst är det härligt med drömmar, vad vore vi utan dem!

  Lördagskramar

 2. Ja, drömmar måste vi ha. Men du har ju ett fantastiskt vackert hem. Visst är det underbart att bo i hus. Har gjort det så länge nu att jag tror man skulle känna sig instängd i lägenhet. Men alla är vi ju olika och kan inte ha det likadant. Skön lördag önskar jag dig. Kram Inger

 3. Underbart hem du har. Var kommer lampan i fönstret från? Vi ska precis byta kök här hemma och jag undrar vad du har för bänkskiva? Är den tålig? Visst är ditt kök från Ikea? Supersnyggt!

  1. Tack så mycket! Köket är från IKEA och det är en marmorskiva, väldigt tålig. Googla på PB HOME så skall du hitta lampan.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *