Veckans outfit! Den här veckans outfit är väl lite bättre än den förra, har i alla fall fått på mig kläderna och med god hjälp kunna knäppa lite kort, om än min väg tillbaka är lång så kommer det att bli bra. Och tur är väl det! Men vi har återigen fredagen här, en fredag fylld med vila och välbehag, imorgon är det Alla Hjärtans Dag och den skall vi fira riktigt ordentligt, längtar längtar.. när man går hemma på dagarna och inte mår så bra så blir det lite extra roligt när man får möjlighet att göra något roligt. Dock infinner sig fortfarande min yrsel och illamående kvar i min kropp men just nu är det det jag får finna mig i. Men nog om mina tokiga sjukdomar, nu skall vi ägna oss åt lite roligare saker, och säkert också därför ni tittade in just nu, för att se veckans outfit, så vi kör väl…

dagens
Päls Morris

dagens 1
Skjorta H&M Tröja ZARA skinntights by Malene Birger Boots RM Williams

dagens 2
Halsband Gina Tricot Ring astrid & agnes örhängen Dyrberg & Kern Klocka Michael Kors Armband Hermes Glasögon Gucci

dagens 2
Tröja H&M Skjorta Filippa K Jeans ZARA 

dagens
Tröja Kenzo Jeans ZARA

dagens 1

dagens 3
Tröja Gina Tricot Byxor Wakakuu Five Units Boots Rodebjer väska Michael Kors halsband Hänge Kedja Tullhuset

dagens 4

dagens
Klänning Lindex Cashmere Ponscho Stövlar Bianco Halsband IOAKU

dagens
Topp H&M Jacka Lindex Skinntights by Malene Birger Halsband IOAKU Väska Bitte Kairand Boots Alexander Wang

dagens 1

dagens 2
Topp ZARA Kofta Lindex Jeans ZARA Boots Stuart Weizmann 

 Å det var hela veckan lång! Som vanligt hoppas jag att ni har fått lite tips, ideér och inspiration. Är det något ni saknar i mina veckans outfit? Är det något ni vill att jag skall lägga till eller ta bort? Kom gärna med “önskemål”.

Nu är det som sagt fredag, säkert inte något som gått någon obemärkt förbi. Här blir det en lugn och skön fredag, förhoppningsvis blir jag bjuden på ett glas champagne i mitt soffhörn där jag sitter 😉

Hursom, så önskar jag Er alla en riktigt skön och härlig fredagkväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Veckans outfit”

  1. Du är alltid så fin i uppsatt hår som ser lite “slarvigt” ut. Hur har du satt upp det? Vore kul att se bakifrån. Jättefina kläder!

  2. Stort tack för bra inspiration som vanligt… jag har en randig skjorta typ den du har som jag bara älskar men jag har inte lyckats få till det med någon tröja över… men såg nu hur du fått till det så det måste jag testa =) Stor kram Mia

  3. Mycket inspirerande, tack så mycket! Jag gillar verkligen ditt sätt att kombinera de olika plaggen. Hela du är en stor inspirationskälla tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *