Miracle Cushion från Lancome! Jag säger stoppa presserna…. jag skall rusa till närmaste återförsäljare! När det gäller foundation mm så är jag aldrig Lancome otrogen! När det gäller andra makeup produkter så jag kan variera mig lite, men inte mycket 😉 men när det gäller foundation i alla dess former så är det bara Lancome som gäller. Nu har jag precis fått reda på att Lancome släpper en ny produkt som heter Miracle Cushion och det är inte en foundation, det är inte ett compact powder och det är något mycket mer än en BB cream, visst låter det spännande! Dessutom finns den i 6 färger och dessutom SPF 23 vilket är ett stort plus, att ha bara en färg fungerar aldrig, säga vad dom vill, men alla har vi olika hudtyper och hudtoner, så är det bara, så det här skall bli SÅ spännande att prova!

MIRACLE CUSHION

lancome 1

Cushion Compacts har på rekordtid blivit den mest omtalade beauty-produkten i Asien, med en såld produkt var 30e sekund. Produktens imponerande potential har redan säkrat 30% av marknaden för foundations i Korea. Inte illa!

lancome 2

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Miracle Cushion”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *