Alla Hjärtans Helg! Ja vi gick “all in” under helgen, istället för att fira bara en Alla Hjärtans Dag så firade vi Alla Hjärtans Helg med start redan i fredags. Mycket beroende på att jag inte vet hur jag mår från dag till dag. Och det var nog lite tur, för lördagen kanske inte var den bästa dagen när det gäller mitt mående just nu, men som sagt, vi tog igen det både på fredagen och söndagen. Det är hemskt efter den allergiska chock jag fått efter min operation, det börjar bara plötsligt klia på vissa ställen på kroppen och då hjälper varken medicin eller salvor, jag hoppas verkligen att dom få ordning på det där snart! Men usch, nog om detta! Nu skulle vi prata om alla hjärtans helgen och allt mysigt vi ändå fick vara med om. Startade fredagkvällen med god mat, champagne, lite presenter och soffmys. Lördagen var en Brunch på Berns Asiatiska, en hotellnatt på stan där vi slöt upp med trevliga vänner och söndagen bestod av en PW och bullbak. Inte mycket att klaga på. Några bilder på det…

alla hjärtans dag 1

alla hjärtans dag 2

alla hjärtans dag 3

alla hjärtan 1
Finns det nåt godare än nybakta kanelbullar?!

Fler bilder kommer senare om den fantastiska Brunch vi åt på Berns Asiatiska….

Ha det så gott raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Alla Hjärtans Helg”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *