Berns Asiatiska och deras Brunch! Det finns absolut ingenting som slår den brunchen, absolut ingenting! Har ni inte varit där och ätit deras Brunch är det nästan så att jag “tvingar” dit Er 😉 under förutsättning att ni gillar Asiatisk mat naturligtvis! Men bara miljön inne på Berns gör ju att man sjunker ner i fåtöljen vid bordet och drömmer sig bort. Bara att få sitta där och titta på allting runtomkring. Lokalen inger ett lugn och en harmoni. Man vill äta sakta och aldrig gå därifrån. Du startar med ett bord som är mer som ett förrättsbord där det bla serveras lite asiatisk sallad baserad på antingen kyckling eller biff, lite laxbitar och ostron, det sistnämnda avstår jag gärna ifrån ;-). Efter det så finns det ett varmt bord där man hittar vårrullar, dumplings, nudlar, kycklingspett, soppor… ja allt du bara vill och kan äta helt enkelt. Efter det gör man ett besök hos Sushi kockarna och där kan jag lova att man ALDRIG vill gå därifrån. Den är så fantastiskt god så jag kan inte i ord göra ett uttalande om hur det smakar, det måste bara upplevas. Jag kan säga att Sushi bordet fick besök mer än engång…. wow!
Men sen, som säkert många av er förstått så är ju jag väldigt svag för sötsaker och bakverk och det dukas inte upp något litet dessertbord här på Berns! Oh my god! Hela Brunchen var bara för bra för att vara sann! Man kan välja mellan två olika sittningar och båda sittningarna är två timmar, två timmar är ju ändå ganska lång tid när man sitter på en Brunch men när tiden var slagen och det var dags att gå därifrån kände vi oss ändå inte klara, vi hade kunnat stanna lika länge till…
Några pics från Brunchen på Alla Hjärtans Dag bjuder jag naturligtvis på 😉

berns

berns asiatiska

berns asiatiska 1

berns asiatiska 4

berns asiatiska 5

berns asiatiska 6

berns asiatiska 2

berns asiatiska 3

berns 2

dessert

brunch

brunch 1

dessert 1

Låt det väl smaka om ni provar på denna brunch!

Lördag kära läsare, vad händer idag? Här finns inga större planer, tar dagen lite som den kommer och tittar kanske lite på Festivalen ikväll 😉

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Berns Asiatiska”

 1. Du låter helt lyrisk! Härlig miljö det där och vad gott allt ser ut. Ska lägga det på minnet.

  Här blir det sista plugghelgen på ett bra tag (kanske för alltid!) Det här var verkligen den jobbigaste kursen jag nånsin läst. Puh! Statistiken ligger på 70% som kuggar sig och då krävs ändå bara hälften rätt. Så man fattar att tentan blir en utmaning minst sagt. Men jag ska försöka hinna med lite avkoppling och mys emellanåt i helgen också så klart!

  Kram Lena

 2. OJJJ, det där såg inte dumt ut alls :). Jag skulle behöva sitta en hel dag för att orka få i mig allt gott där! När jag ser såna här bilder så saknar jag massor att jag inte bor i storstan. Vill så gärna flytta men familjen skriker NEJ :/.

  Ha en mysig slapplördag, fina du.
  Här händer nog inte så mycket alls, även här bara slappande 🙂
  KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *