lakrids 1

LAKRIDS med stora svarta bokstäver! Kan det bli bättre, och kan det bli så mycket godare än när det kommer från Johan Bülow? Det är klart att det finns massor av god lakrits ute på marknaden och en av dom är helt klart lakridsen från Johan Bülow. Nu har han dessutom kommit ut med sitt Lakrids Tea! Så alla lakrits och te älskare…. missa inte det! Sen har han nu också kommit tillbaka med förra årets succé från påsken, EASTER, rostad mandel som sen är dragerad i mjölkchoklad, lakritspulver och havssalt, ni hör väl själva 😉 fast med en ny lyxig layout. Den är en av mina favoriter. Häromdagen, när jag hade lite tråkigt och behövde piggas upp öppnade jag min “påsk burk”, kokade mig en kopp lakrits te och kröp upp i soffan, snacka om att dagen genast blev mycket roligare 😉 Jag kan inte låta bli att fresta er lite grann…

lakrids

Lakrids Tea är gjord på kamomill och lakritsrot


lakrids 3

lakrids 2

instagram 1

Ni förstår säkert min sköna stund för dagen 😉

Allt det här har jag köpt hos Lakritsroten, när jag nu tänkte hjälpa er att länka direkt till produkterna som gick inte det riktigt, men jag länkar er till rätt kategori i deras webbshop så får ni bara scrolla ner tills ni hittar produkterna, hoppas det är ok!?
För att komma till Easter lakridskulorna klickar ni Här  och för att komma till Lakrids Tea klickar ni Här

Enjoy it 😉

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Lakrids”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *