Mattor skall vara både snygga och sköna att sätta ner fötterna på 😉 För några år sedan var det ingen trend i mattor när det gäller inredning men idag är det tvärtom, mattor har blivit som en accessoar i hemmet, man byter nästan matta efter årstid och när man byter bord eller bara för att man vill! Jag vet själv att för några år sedan hade jag till exempel ingen matta under köksbordet och idag skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan, ja tänk dessa trender ;-). Det bästa av allt idag är att det finns så många snygga mattor till bra priser, det kommer mer och mer kopior på dom här mattorna som kostar runt 20 – 30.000 kronor. Den senaste tiden när jag har köpt mattor har jag köpt dom från Ellos, stort utbud, bra priser och dom flesta mattor finns även i olika storlekar. Tänkte idag visa er mina favoriter. Vad har ni för favoriter? Vart köper ni era mattor?

Ellos mattor

matta ellso 4

Jag är ingen blå människa, har inget blått hemma alls, förutom serien Mon Amie då 😉 kan tycka att det är jättesnyggt och skulle definitivt ta in blått om jag hade ett sommarställe. Men fastnar ändå för den här mattan… Ni hittar den Här

matta ellos

Den här ryamattan ligger under mitt vardagsrumsbord just nu, jag får oftast frågan om hur den är i färgen, det står att den är creme /vit/mörkbrun, vilket den också är, men jag har vit/beige och svart till i alla möbler och man tänker inte på att den är brun för den är så pass mörk. Den mattan hittar ni Här

matta ellos 3
Så var det det här med att vara lite mer mode och vår inspirerad. Jättesnyggt med en rosa matta nu när våren kommer… Mattan hittar ni Här

matta ellos 1
En tidlös matta som passar till det mesta och året om, riktigt snygg! Den hittar ni Här

Ellos har massor av fina mattor och alla mattor kan ni se Här

Det var kvällens mattips från mig 😉

Tjingeling!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Mattor”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *