My Theresa! En webbshop som skapar en wow och habegär känsla! Den webbshopen har allt och lite till, ja, jag vet att den inte är den billigaste på marknaden 😉 men man kan gå in dit för att få lite inspiration och när det är rea kan man absolut passa på att knappa hem lite saker. Men sen har dom faktiskt saker som man inte kan få tag i här hemma, vilket kan vara lite roligt. Var in där häromdagen och kollade lite för jag letade efter en Kenzo tröja, men den fanns inte, men jag hittade däremot mycket annat snyggt. Var bara tvungen att lägga ihop några pics för att visa Er….

Kolla bara in YSL väskan! Eller shortsen, örhängena, skorna… ja jag vill verkligen ha allt!

my theresa 8

my theresa 9

Jag har bara plockat ut några utav godbitarna, men gå gärna in på My Theresa själv och låt er inspireras! Det är väldigt lätt att låta “klicka” till, så var försiktig 😉

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “My Theresa”

  1. Så mycket snyggt fyy på dig att inleda mig i frestelse 😉 hittade ett par Valentino skor som är så snygga att jag skulle kunna äta nudlar i en månad bara jag hade råda med dem hihi 😉
    Dessa små godingar vad sägs??? http://www.mytheresa.com/euro_en/gryphon-studs-leather-pumps.html
    men sedan kom jag på att jag kanske aldrig mera kan gå i högklackat efter men operation som jag nu gått genom på ena vristen 🙁 jajaja kommer jag att bli bra och kan stappla mig fram på dessa godingar så ska jag banne mig unna mig dem så småningom, annars får det väl bli en snygg väska då!! 😉

  2. Åh, vilka snygga saker. Dom röda sneakers till sommaren. Men, tyvärr inget för min plånbok. Men, drömma kan man alltid. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *