BFF – Best Friend Forever… det uttrycket myntar många och det gör även jag, med all rätt. Jag har verkligen en riktig BFF, vi har känt varandra sedan vi var 5 år gammal och har efter det hängt ihop, på alla sätt, vare sig vi har bott i samma land eller inte, men äkta vänskap håller, vart man än befinner sig, hur ofta eller hur sällan man än hör av sig, så vet man vart man har varandra, i vått och torrt! Min fina vän C och jag underhåller vår vänskap på många olika sätt, ibland pratar vi i telefonen, går på bio, äter middag, shoppar, tränar ja vad vi för stunden känner för eller har tid med. I lördags hade vi många timmar tillsammans, jag började dagen med en PW och en frukost, fram emot eftermiddagen åkte jag över till C och dom små knoddarna för en riktigt lång PW, en god middag och sen mys i soffan framför Melodifestivalen. Jag hade för kvällen fått en klädkod, – sätt inte på dig någon
Diane Von Fursteberg klänning, det är myskläder som gäller! Å gud så skönt! Jag älskar att gå i myskläder, så fort jag kommer hem så sätter jag på mig mysisarna på engång. Så för mig var det en fantastisk klädkod 😉

lördagen
Men först en härlig frukost, just nu är jag inne i en period där jag har fastnat för Alpro soya youghurt naturell med färska hallon och blåbär med lite kokosflingor ovanpå… mums!

Sen bar det av till C och småknoddarna och dom växer så det knakar kan man säga….

lördagen 1

lördagen 2

lördagen 3

Vad beträffar Melodifestivalen så var det för mig ett självklart val att Måns Zelmerlöw tog en plats i finalen, vad tycker ni? I morgon  får vi se vilka som får chansen från andra chansen.

Ha nu en fin fredag, i dag ser jag fram emot kvällens avsnitt av Let´s Dance 😉 men innan dess lite födelsedagskalas….

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “BFF”

 1. Har också en vän sedan 5 års ålder. Lite häftigt faktiskt. Tänk att man kan hålla ihop så länge! Här åker mjukisarna på direkt också, så skönt!

  Tokgillade Måns låt. Verkligen en egen stil.

  Kram Lena

 2. Härligt med äkta vänskap som håller genom åren, jag har några stycken riktigt goda vänner som man kan vara helt rakt igenom sig själv med, och man får tycka olika utan att det känns konstigt för det är liksom högt i tak och man älskar varandra precis som man är, och man gläds när det går bra för den andre och sörjer tillsammans när tråkigheterna i livet dyker upp, det är äkta vänskap 🙂 vad gäller myskläder ja det åker på så fort jag kommer innanför dörren här, såå skönt och BH:n som håller “tudorna” på plats den åker också av så skönt så 🙂 ja vad gäller Måns Zelmerlöw, så är han nog den som kan ta hem hela “konkarongen” han är både supermusikalisk och snygg att se på och väldigt naturligt genomtrevlig, så honom håller jag på!!, och naturligtvis blir det Let´s Dance i kväll i mysdress och fredagsgodis 😉 så supermysigt 🙂
  Ha en härlig helg!! fina Helen! 🙂 <3

 3. BFF is the best!! Ha ha lilla fashionistan har koll på kameran till skillnad från brorsan 🙂 Tur att du får klädkod 🙂 finns ju inget värre än att var felklädd upp eller ner fel blir fel. Bästa klädkoden dessutom ! Ha en bra helg,jag skall oxå kolla mello. Jag håller mina tummar för Magnus C-son ! Alla är olika kramisar.

 4. HÄRLIGA busungar 😉 hoppas ni har lika vårsoligt som oss här i GBG, nu ser man hopp efter mörker.

  Vill du se ett UNDERBART tornhus kan du kika in min blogg:)

  ha en härlig helg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *