Petite Charlie

Petite Charlie är en sida på nätet där man kan beställa posters i härliga prints och där man även kan få personliga prints. För en tid sedan så hade dom en tävling på Instagram, och som bloggerska så gör man ju själv tävlingar på bloggen, men man kanske inte tävlar så mycket själv. Men då tog jag i alla fall tillfället i akt och var med och tävlade om en print och en bricka med Chanel tryck, och jag vann! Jag säger som alla andra, jag vinner aldrig! Men om man inte är med och tävlar kan man ju heller inte vinna 😉 Men nu vann jag i alla fall och jag måste få visa vilka fina saker det var, passade så bra här hemma i min Lilla Casa…

Petite Charlie

Petite Charlie

Petite Charlie

petitecharliesthlm

Så roligt när man vinner någonting och det blir så bra! Gå in på Petite Charlies hemsida och kolla in alla deras snygga prints, det kommer dessutom nya varje vecka 😉 Sidan hittar ni Här

Kramiz

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Petite Charlie”

  1. Grattis, vilka underbara fina saker. Ja, jag vet ju hur galet glad man blir när man vinner något. Har ju vunnit hos dig och hoppat jämfota av glädje. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *