glassfestivalen

Lakrits och glassfestivalen för er som älskar lakrits och glass! Ja i helgen har det alltså varit Lakritsfestival och där Glassfestivalen hade världspremiär i år.  I går gick vi bananas bland alla lakrits och glasstånd och vi var verkligen i himlen, eller i ärlighetens namn så var det väl jag som var i lakritshimlen medan Lilla Skatten var i glasshimlen! Efter alla pressvisningar och provsmakningar jag varit på inför festivalen så var förväntningarna höga och allt infriades. Ni kan ju tänka er själva att kliva in i Annexet vid Globen och doften av lakrits slår emot en. Hmm.. mycket lakrits blev det i magen, och en hel del Bubbies förstås 😉 För er som inte haft möjlighet att få njuta av festivalen på plats skall åtminstone få njuta av den i bilder…

lakritsfestivalen 3

lakritsfestivalen

lakritsfestivalen 1

lakritsfestivalen 2

lakritsfestivalen 6

lakritsfestivalen 7

lakritsfestivalen 5
Det var svårt att slita Lilla Skatten från alla chokladfontäner som fanns på plats 😉

Rent a Chef

Gunnar med sitt team fanns på plats för att låta besökarna prova på att tillaga festivalmenyn som serverades i restaurangen.

rent a chef

lakritsfestivalen 4

rent a chef 1

Glassfestivalen

I den här delen av festivalen var det en “liten” kille som trivdes, förutom Bubbies så blev favoriten en chokladglass från Italien….

glassfestivalen 1

glassfestivalen 2

bubbies 2

En glassig festival att njuta av!

Ha nu en fin söndagkväll, själv skall jag tjuväta lite lakrits som inhandlades igår 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Lakrits och glassfestivalen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *