the healthy box 1

The Healthy Box … tjohoo!! Nu har månadens hälsobox från The Healthy Box kommit och den här gången fick jag hålla i sakerna i boxen, öppnade nämligen den när Lilla Skatten var här och han dök genast ner och “snodde” en bars med smak av coccos och en energidryck med smak av choklad… jag fick dock provsmaka och jag förstår att han ville ha dom för sig själv, jösses vad goda dom var! Har ni hunnit testa boxen ännu? Testa gärna en månad så får ni se vilka godsaker ni får. Allt kan ni läsa om på deras Hemsida Just nu går jag och nallar lite på cashewnötterna med inkabär i choklad <3 sen skall det bli spännande med veggie chipsen, någon som testat?

the healthy box

the healthy box 2
Chili Cocosa en ny spännande nyhet för mig, ett smör med smak av chili, skall testas ikväll när jag skall steka biff till middag.

Som sagt, testa gärna denna härliga box, ni kommer inte att bli besvikna!

Önskar er en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *