en bra start på dagen

Reser du med SJ kan du få en bra start på dagen! SJ reser mot gladare och godare mat ombord på tågen och först ut är frukosten som dom tagit fram tillsammans med några av sina allra hungrigaste resenärer ;-). Det viktigaste målet på dagen har SJ satsat på ekologiska och KRAV-märkta produkter och är i första hand svenska. I dag innehåller frukostboxen ett surdegsbröd, pålägg, youghurt och müsli, kaffe/te och en 70-procentig ekologisk choklad. Det låter ju mumma 😉 innehållet kommer dessutom att varieras över tid.
Häromdagen ringde det på dörren och jag fick själv provsmaka den nya frukosten som nu finns på tågen….

en bra start på dagen

sj 1

sj 3

Så här hemma satt jag och åt frukost och låtsades att jag åkte tåg 😉

Frukosten serveras gratis till alla som åker 1:a klass, för övriga resenärer finns den att köpa i Bistron…. Så ta chansen att prova nästa gång ni åker tåg!

Ha en fin kväll raringar <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “En bra start på dagen”

 1. Kupé har vi läst de få gånger jag åker tåg. Den är bra. Problemet med tåg är att de oftast är överbelamrade annars är det sååå avkopplande, de få gånger det är luftigt och få resande.

 2. Jag älskar att åka tåg och se på det vackra landskapet som svischar förbi, men tyvärr blir man irriterad på de allt oftare förseningar och byten till bussar osv, det har varit lite för ofta på senare tid, men frukosten ser god ut det ska jag allt testa nästa gång 🙂
  Glad Påsk fina Helen!!

 3. Nämen det tar sig;_) Ska villigt erkänna att jag inte jättegärna åker tåg. Har åkt så många gånger och blev sååååå mycket försenad varje gång.
  Men det kanske blir bättre:) Med något gott i magen blir ju humöret bättre iaf;-)
  Ha nu en riktigt skön påsk!
  Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *