lax med örter och olja

Lax med örter och olja, en omega 3 boost som heter duga! Nu duggar recepten tätt, nyttiga och goda! I dag bjuder jag på Lax med örter och olja med blandad grönsallad till. Lax tycker jag är den godaste fisken och äter den minst en gång i veckan, egentligen två, för gör jag det till middag så gör jag samtidigt iordning så jag har till lunch dagen efter. Det bästa med laxen är att man kan äta den både varm och kall, har man inte möjlighet att värma den så är den lika god att äta ändå. Till den här laxen så är det en dressing på örter och olja och så här ser receptet ut:

2 port ört och oljedressing

1 dl olivolja
skal och saft av en citron
2 msk hackad gräslök
2 msk hackad dill
salt och svartpeppar

Servera sedan fisken med sallad och dressingen.

Enkelt och gott!

lax med örter och olja

Lycka till!

Ha nu en fin Långfredag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Lax med örter och olja”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *