gult 2
Den här fantastiska buketten fick jag av mina middagsgäster på Påskdagen

Gult är fult, blått är flott, grönt är skönt, rött är sött… ja ni kommer väl ihåg alla dom där som man sa när man gick i skolan. Och på nåt sätt stämmer det ändå, för det är ju skönt med grönt, det är flott med blått och det är sött med rött, och för min del stämmer det lite grann att gult är fult, jag är ingen större fan av gult, MEN när det är Påsk så är det härligt med gult! Det lyser upp och ger en varm och mysig känsla på nåt sätt. Så mycket gult som jag har haft hemma under påsken har jag aldrig haft tror jag, men det har varit väldigt behagligt och hemtrevligt. Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig påsk och att ni startat veckan med ny härlig energi! För att boosta er med lite mer energi tänkte jag visa mitt gula påskhem för dagen 😉 Så jag kör väl på temat “gult är fult”.. (fast det inte är det!)

gult

gult 6
Till och med champagnen gick i det gula tonerna 😉

gult 4

gult 1

gult 5
I går när jag satt och bläddrade i CHIC såg jag dessutom att min bild från Instagram fanns med i tidningen, kul! Tack CHIC för det <3

gult 3
Men nu är det som sagt var dags att städa ut påsken och förhoppningsvis ta in våren istället, den här veckan har vi verkligen bjudits på sol och fint väder (dock ff lite kallt och blåsigt…)

Det var det “gula fula” från mig den här påsken!

Ha en fin kväll..

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “Gult är fult”

 1. Är inte heller något fan av gult. Mina påskliljor får stå i uterummet och påskriset på trappen. Passar liksom inte in. Men hos dig ser det ju jättemysig ut. Mina såser har kommit. Burkarna är så fina så jag vet inte om jag vill öppna dom. Hi hi. Kram och tack Inger

 2. Håller med dig där! Är inte heller nått fan av gult, men det är onekligen fint till påsk. Det lyser ju sannerligen upp!!
  Däremot är jag galet svag för guld numer och har minsann köpt mig ett exemplar av vasen från Zara Home;-) Knep åt mig den när vi var i Sth i helgen 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna

 3. Jag använder inte heller gult så mycket i alla fall inte den kycklinggula!

  Men just på den där flaskan är den ju rätt trevlig i alla fall innehållet hihi!
  Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *