Veckans outfit, igen och igen! Jag hoppas verkligen inte att ni tröttnar, då måste ni säga till, lova det!! Det känns inte som att jag gör någonting annat än att knäppa kort till veckans outfit 😉 den här veckan ligger jag dessutom efter med bloggen i över huvudtaget, lite för mycket annat att stå i just nu, men det är ju roligt det med! Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att solen lyst på er i detta avlånga land. I dag är det ju som sagt var fredag, visst är det härligt! Här har jag åkt runt för hela dagen för att rodda i kommande event som jag har i nästa vecka, snart kommer även ett nytt event upp, nämligen den 16 april, håll utkik och missa inte det! I kväll blir det en lugn och skön hemmakväll med Let´s Dance och Ack Värmland, ett skönt fredagsnöje. Imorgon väntar middag hos några vänner sen hoppas jag att vädret håller i sig under söndagen för då tänkte vi försöka få till en fotodag någonstans i någon härlig miljö. Sen är det måndag igen och en ny vecka med spännande uppdrag och nya utmaningar 😉 Men som sagt, det är fredag så vi koncentrerar väl oss på veckans outfit…


veckans outfitPoncho Nordiska Hem Life Style tröja H&M jeans ZARA Boots Acne studio

dagens smycken
Klocka Michael Kors, halsband IOAKU Ring Design Mrs Mi armband Buddha to Buddha

dagens 3
Tröja och jeans ZARA sneakers Superga

dagens 4


veckans outfitJeans ZARA jeansskjorta Ralph Lauren Tröja Lindex Boots RM Williams


veckans outfitKlänning DAY  skor Chloé halsband IOAKU örhängen Thomas Sabo

dagens
Jacka och jeans ZARA tröja Gina Tricot sneakers DKNY

dagens
Tröja Gina Tricot skjorta by Malene Birger Jeans ZARA sneakers Tamaris

dagens 1
Jeansskjorta Mango Jeans ZARA Boots Acne Studio

Det var allt för den här veckan, hoppas att ni hittade nåt som föll Er i smaken ;-). Med det tackar jag för mig och skall strax ta fredag….

Ha det gott!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Veckans outfit”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *