grodan 2

Grodan, en lugn miljö mitt i stan. När man är trött och hungrig och vill sätta sig någonstans på eftermiddagen där man kan prata i lugn och ro skall man sätta sig på Grodan. I söndags var vi så trötta efter en sen lördagskväll då vi var bortbjudna på middag och sen tillbringat några timmar i Kungsträdgården och då var Grodan ett bra alternativ. Vi satte oss ned vid fönstret och tittade på folk, åt gott och fullständigt dog. Vi hamnade totalt i koma, jag till och med sov i bilen hem, vi skämtade lite glatt och frågade vad det hade varit i maten, vi var helt slut. Så söndagskvällen blev lugn framför Mästarnas Mästare, ätit hade vi gjort tidigare genom en sen lunch så vi behövde inte ens laga mat, när barnen inte är hemma kan man ju göra lite som man vill med middagarna ;-). Men har ni inte “hoppat” in på Grodan någongång så rekommenderar jag det, fantastiskt god mat!

grodan

grodan 4
Råbiff är ingenting för mig…

grodan 3
….. det fick bli en klassisk Ceasarsallad istället 😉

grodan 1
Trevligt lunchsällskap fick jag också <3

Nu blir det lite fix och trix här hemma, imorgon väntar ett stort event som jag håller i hos SaraCecilia på Lidingö…

See U

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Grodan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *