Fredagsmys, för mig den bästa dagen på veckan. Det är så skönt att komma hem på fredagar och veta att arbetsveckan är slut och man känner sig så där lagom trött, äta och dricka något gott och sen titta på Let´s Dance och Ack Värmland. Men snart är det slut på den fredagsunderhållningen, men fredagarna fortsätter ändå att vara mitt Fredagsmys. I fredags var det lite hemmapyssel när jag kom hem innan jag slog mig ner framför tv:n. Men hörrni.. vad säger ni om fredagens Let´s Dance!? Nog för att Ingemar Stenmark har vunnit alla svenska hjärtan med sin bragd i skidbacken, men han är ingen kung på dansgolvet, inte vad jag tycker i allafall. Jag hade gärna sett Jonas ” Mr Grey” Björkman i finalen, han har vunnit mitt hjärta med sina framsteg och sin fantastiska personlighet, vilken man! Men tyvärr så blev det inte så, kommer väl ändå att titta på finalen, och av kunskapen att döma borde Marie vinna, men av dessa två ting så håller jag ändå på Ingemar, har han tagit sig till finalen så kan han få vinna också, lite mer ödmjuk än andra kan jag tycka….

Lite nytt har kommit in här i hemmet också, det som jag pysslade med när jag kom hem i fredags, det snygga fatet från Sleepo, 4-armad ljusstake från Mio och dom små ljusstakarna från Tredsisters

fredagsmys 3

fredagsmys 2

fredagsmys 1

Hoppas även ni hade en fin fredagkväll <3

Nu har vi en ny vecka och nya utmaningar väntar…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Fredagsmys”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *