Salta Stänk har fått besök av mig igen 😉 I söndags hade jag en väldigt kreativ dag, startade tidigt med ett träningspass på SATS, fortsatte sen när jag kom hem med att baka Cake Pops och sen bar det av mot Vaxholm för lite shopping. Vackert väder, solen strålade från en klarblå himmel och då lever verkligen Vaxholm upp. Som vanligt blev det ett besök på Salta Stänk, det är lika roligt varje gång man är där ute och gå in i butiken för dom gör om i butiken i stort sett varje vecka. Dagen till ära var det verkligen vår i butiken, det var bara den riktiga värmen som saknades annars var det som att komma rakt in i sommaren…..

salta stänk 4

salta stänk 3

salta stänk 2

salta stänk 5

salta stänk 6

salta stänk

salta stänk 7

Snart finns det fler anledningar att besöka Vaxholm, förutom ett besök på Salta Stänk, vid månadsskiftet öppnar dessutom Hembygdsgården, Vaxholms absolut bästa fik om ni frågar mig! Det får ni absolut inte missa….

Ha det gott raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *