mq 3
Den vita snygga klänningen kommer från Stockhlm och kostar 899 kr

Garden Party! Snart är det dags för alla partyn. Det vankas studenten för många, skolavslutningar, konfirmation, kanske något bröllop eller bara ett härligt garden party! Och som vanligt kommer ju frågan vad man skall ha på sig! Jag kikade in på MQ och hittade deras förslag till Garden Party! Riktigt snygga klänningar och faktiskt snygga kostymer till herrarna också, men som vanligt valde jag att koncentrera mig på damsidan då jag vet att större delen av mina läsare är just damer… däremot så kan ju ni damer ge förslag till era män om dessa snygga kostymer 😉
Det är klänningar som är i fokus i år när det gäller både vardags och fest, både långa och korta, vilket alltid är klädsamt och snyggt. Välj en mönstrad klänning med enkla asseccoarer eller en enkel klänning med större halsband eller örhängen. Glöm inte clutchen bara….

mq 1

mq 2
Klänningen från vänster kommer från ZOUL och kostar 599 kr. Den rosa klänningen är från ZOUL och kostar 499 kr. Den vita längst till höger är från Stockhlm och kostar 899 kr.

mq 4
Den blommiga klänningen till vänster kommer från Stockhlm och kostar 699 kr. Den vita klänningen är från Fillipa K men går tyvärr inte att få upp i webbshopen.

mq
Den vita klänningen på vänster sida kommer från Stockhlm och kostar 699 kr. Den blommiga klänningen i mitten är från ESPRIT men går tyvärr inte att få upp i webbshopen. Den rosa klänningen till höger kommer från ZOUL och kostar 499 kr

mq5
Den blå klänningen är från Stockhlm och kostar 799 kr

Dress for success…. bara att välja och vraka, hoppas ni hittar eran favorit! Vill ni se allt nytt hittar ni det Här

Kram från mig!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Garden Party”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *