burger cheese

Burger cheese från Castello. Våren står för dörren och med den kommer även grillsäsongen igång! Underbart! Jag skulle kunna grilla varje dag, hamburgare, kött, kyckling, lax… ja everything! I veckan var jag på ett event på Griffins Steakhouse, inbjuden av Arla, Castello, tillsammans med Christian Hellberg, som tagit fram fantastiska recept till sommarens hamburgare. Arla kommer att lansera två nya ostsorter till hamburgaren. Den ena är Burger Cheddar och den andra är Burger Blue. Båda fantastisk goda på hamburgare gjorda på vilt och entrecote. Även en kycklingburgare serverades under kvällen.

burger cheese

christian hellberg
Christian Hellberg fanns på plats och serverade både vin och hamburgare

burger cheese

vin

hamburgerost
Har ni inte besökt Griffins Steakhouse och Christian Hellbergs fantastiska krog så har ni något att se fram emot nästa gång ni går ut och äter i huvudstaden, men kom ihåg att ni måste beställa bord, långt i förväg 😉

Recepten på hamburgarna som vi fick provsmaka under kvällen kommer att finnas på Älskade ost inom kort!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *