4good

4Good och Shine var måndagens event som gick av stapeln på Rival här i Stockholm i tisdags! Under kvällen fick vi inspireras av Andreas Carlsson, Lisa Lemke, Marika King och Lina Hedlund. Alla med olika bakgrunder men som har gått från idé till succé, från VD till utbränd till författare till vice VD ja många härliga historier och berättelser fick vi ta del av under kvällen och jag kan inte låta bli att imponeras över människor som orkar ta sig tillbaka och bli stark igen, över människor som verkligen ser till att drömmar blir till verklighet… Förutom alla underbara föreläsare man får möjlighet att lyssna på så bjuds det alltid på något gott att dricka, något gott att stoppa i munnen och en härlig goodiebag. Har ni möjlighet att gå på något av 4goods event så gör det, dom finns ju både i Stockholm, Göteborg och Malmö. På deras Hemsida kan ni läsa om vart och när eventen är och vilka föreläsare det är.

4good 1

4good 2

4good3

4good 4

Det var några pics från den härliga kvällen!

Ha det gott!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *