Dinner Club är en “matklubb” som arrangeras utav Rent a Chef, en mysigt sätt att laga mat tillsammans med vänner eller kollegor. På Dinner Club träffas man ett gäng och lagar mat tillsammans, man delar upp sig i grupper och lagar olika rätter, äter en middag på plats och får sen några goda matlådor med sig hem. I söndags var vi ett härligt gäng som träffades i Rent a Chefs lokaler här i Stockholm, men Rent a Chef och Dinner Club finns också i Malmö och Göteborg, för att laga några middagar tillsammans. På menyn för dagen stod det kycklinggryta med Risotto, köttfärslimpa med potatispuré, rårörda lingon, inlagd gurka och gräddsås och sedan en  fisk med potatisstamp med ärtor och vitvinssås. Kan verkligen rekommendera det här sättet att umgås, både roligt och lärorikt. Men det tar några timmar, matlagningen inklusive middagen tog ungefär 4 timmar men tiden bara flög iväg… naturligtvis blev det en hel del bilder som jag tänkte bjuda på!

dinner club 13

rent a chef

kyckling

rent a chef

dinner club 7

dinner club 6

peter och tina

dinner club 8

dinner club 10

ingredienser

dinner club 12

matlagning

kyckling


köttfärslimpa“Världens godaste” köttfärslimpa
middagKvällens middag läggs upp på tallrikarna
rent a chefGlada “kockar” med en matlagningsöl

middag

middag

Har ni möjlighet att göra det här med vänner eller arbetskamrater så gör det! På Rent a Chefs Hemsida kan ni läsa om alla tjänster som dom erbjuder!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Dinner Club”

  1. Det låter jätterolig! Vilken prisklass måste man räkna för en matlagningskurs? Vet du det?
    /Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *