berlin

Berlin here I come…. Ja idag bär det av till Berlin, en stad jag aldrig tidigare besökt men det skall bli väldigt spännande! Under dom dagar vi kommer att vara där står både shopping och sightseeing på programmet. Vi bor precis vid Alexanderplatz, närheten till allt.

berlin 1

Kan inte lova hur uppdaterad jag kommer att vara här på bloggen under dom här dagarna, tänkte försöka leva i nuet och uppleva Berlin med mina egna ögon och inte bara genom kameralinsen, men självklart kommer ni att få se hur vi haft det, man kanske inte så mycket när jag är på plats 😉

Åter hemma i Svedala sent söndagkväll och där väntar nästa packning för på måndagmorgon kl 5.00 går bilen mot Arlanda och Turkiet med Lilla Skatten, skall bli så skönt och få lite sol på näsan och sand mellan tårna.

Men nu väntar Berlin, några kundbesök här på förmiddagen på väg upp till Arlanda innan jag flyger iväg… (om nu planen går med tanke på strejken)

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Berlin”

  1. Hopps du får en underbar vistelse i Berlin. En härlig
    stad. Min man kommer från Berlin. Men nu var det ett tag sen vi var där. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *