hembygdsgården vaxholm 6

Hembygdsgården Vaxholm! Ett paradis för kakmonster! Det finns nog ingen som slår deras kakbuffé, vare sig i smak eller storlek. Dessa stora härliga fantastiska bakverk är helt gudomliga. Nu har dom äntligen öppnat. Efter en hel lång vinter av väntan så har dom nu slagit upp dörrarna för att hela sommaren fresta oss med dessa fantastiska bakverk. Redan nu finns många härliga sorter att välja bland men mitt under högsommaren utökas sortimentet och borden fylls av dessa oemotståndliga bakverk. Har ni inte varit där men har möjlighet att besöka Hembygdsgården i Vaxholm så gör det, ni kommer inte att bli besvikna! Men räkna med att det är mycket folk, trångt och att borden kan vara upptagna, men det är väl värt väntan. I helgen som var tog vi en fika på Hembygdsgården och det var första gången som Lilla Skatten var med, behöver jag säga att han älskade det 😉
Tänkte bjuda på några härliga bilder på godsakerna…

Hembygdsgården vaxholm 2

Hembygdsgården vaxholm 3

hembygdsgården vaxholm 4

hembygdsgården vaxholm 5

vaxholm

vaxholm 1

vaxholm 2

Hembygdsgården vaxholm 1
I den här lilla stugan bakas allt gott bröd 😉

vaxholm 3
Så underbart att få umgås med den här “mannen”

En sak är säker, en sak är sann, hit kommer vi återvända många gånger i sommar 😉

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Hembygdsgården Vaxholm”

 1. Dit måste man ju ta sig en tur………..
  Var i Waxholm ligger Hembygdsgården?
  Om man utgår från Salta stänk :=)…………
  Kram Lena

  1. På baksidan, mot vattnet, man går runt hela shoppingstråket. Men det är nära 🙂
   Kram
   Helen

 2. Hembygdsgården är en underbar oas där jag är ofta. Hon som frågade om glutenfritt… De brukar har flera olika bakverk som är glutenfritt. Ett tips från mig är att ni borde pröva deras Ceasarsallad, den är supergod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *