Strandpromenaden längs Kleopatrastranden här nere i Turkiet har blivit väldigt fin med palmer där man kan springa och gå. När jag var här för första gången för 27 år sedan (det är ju inte klokt) fanns inte en tillstymmelse till strandpromenader och inte heller den hysteri av butiker och inropande försäljare. Tiden har förändras och Turkiet har haft en hög turisttillströmning dom senaste åren. Men nu verkar det ha vänt, i år är det betydligt mindre turister än vad det varit tidigare och en del restauranger och barer som fanns förra året har fått slagit igen. Det sägs att Turkiet har sjunkit rejält på listan vad gäller länder som turisterna besöker. En av kvällarna när vi gick in till centrum tog vi strandpromenaden och “föreviga” lite i bilder. Vi har haft fint väder här nere till större delen, men just den här kvällen var det ömsom sol, ömsom regn och ömsom åska. Här kommer lite pics från promenaden ….

strandpromenaden 3

strandpromenaden 2

strandpromenaden 1

strandpromenaden 4

dagens outfit 3

alanya

strandpromenaden 5
Väl nere i hamnen stannar vi och äter en kyckling fajitas på våran favoritrestaurang

strandpromenaden

strandpromenaden 6
Både regn och åska blev det under kvällen

Det som är så roligt är när Filip och jag är ute och går så här så är det massor av personer inne på barer och restauranger som ropar “nice cuple” efter oss och frågar om vi vill komma in och äta eller ta en drink… haha! Jag känner mig naturligtvis jättestolt.  Sen undrar jag givetvis om det är Filip som ser äldre ut eller om det är jag som ser yngre ut, vi skrattar gott åt saken och går vidare…

Livet är härligt 😉 men idag är det dags för oss att vända hemåt igen 🙁

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *