dunbutiken 4

Dunbutiken, låter som en butik fylld med dun, och så är det nästan! Är det något som är viktigt här i livet så är det sömnen, och för att få en bra sömn behöver man ha en bra kudde och ett bra täcke. Jag är jättedålig på det där, trots att jag varje morgon vaknar med en svidande och värkande nacke. Har försökt mig på att köpa kuddar som jag tror skall vara bra men hittills inte lyckats hitta helt rätt. Sen tidigare så har jag handlat hos Dunbutiken via nätet just för att dom står för kvalitet och service och har noga utvalda produkter med goda utvalda leverantörer. men då sängkläder från Beach House, när det gäller täcken och kuddar så vill jag väldigt gärna känna och klämma lite grann. Eftersom jag alltid sover på sidan så har jag läst mig till att jag behöver ha en ganska hård kudde som ger stöd under nacken, vilket jag själv också konstaterat, jag kan absolut inte sova på låga tunna kuddar. Sen läste jag för ett tag sedan att Dunbutiken hade öppnat en butik på Grev Turegatan här i huvudstaden så med raska kliv gick jag in i butiken häromdagen för att försöka hitta “kudden i mitt liv”. Men man kan ju säga att det fanns inte bara en att välja på… och när jag var där blev jag också väldigt sugen på ett nytt täcke. Jag fastnade för ett täcka som inte vägde många gram, ett täcke från Engmo för 37.000 kronor och klassas som världens mest exklusiva duntäcken, en riktig dröm kan jag säga, men jag får nog fortsätta drömma…

Men en kudde blev det iallafall, och lite nya sängkläder från Beach House, har man engång börjat sova i dessa jersey lakan från  Beach House så är det svårt att sluta, dom är så ljuvligt mjuka och sköna!

En liten tjuvtitt i butiken…

dunbutiken

dunbutiken 5

dunbutiken 6

dunbutiken 3

dunbutiken 2

dunbutiken 7
Så nu vilar mitt huvud på Sten om nätterna, här hittar ni Kudden

dunbutiken 1

 15 % rabatt till Er alla!
När jag ändå var inne i butiken så “flörtade” jag till mig lite rabatt till Er kära läsare på hela sortimentet! Så passa på att handla nya sängkläder, antingen till er själva eller till någon som fyller år eller gifter sig, absolut den “skönaste” presenten! Eller varför inte slå till på en ny kudde eller ett täcke?? Hela sortimentet av kuddar och täcken hittar ni Här och Beach House hittar ni Här.

Det enda ni behöver göra är att använda koden “vitaestilo” i kassan!

Sweet dreams!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *