happy birthday to you

Happy Birthday to you dear Daddy!
Ja idag fyller min kära far år, men tyvärr är vi inte på samma plats, jag är precis hemkommen från Falkenbergs Strandbad och min far befinner sig inte ens i Sverige, han är på semester, eller semester och semester, har man semester när man är pensionär ;-). Trodde att jag skulle hinna uppvakta honom innan dom for, men så blev det inte, jag har så många fina och goda presenter här hemma som jag vill lämna över till honom, men förhoppningsvis kommer dom förbi när dom är på väg hem igen 😉
Men fram till dess får jag önska min kära far en riktigt härlig födelsedag!

Grattis till dig kära far!

Söndag och sista lediga dagen för den här veckan, Hur har eran midsommarhelg varit?
Vi har haft det helt fantastiskt, kanske inte haft vädret på vår sida, men vad gör väl det när man bli omhändertagen på ett av Sveriges bästa spa och där man kan krypa in i det härliga eldrummet?!
Nu blir det några mil på cykeln innan det är dags att föra över alla härliga bilder från helgen…

cykla

Vi ses snart igen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *